Terug naar overzicht

The Orange County

Koffie & thee beschikbaar
Eigen douche
Klein maar fijn
Flatscreen aanwezig

Na een lange dag wandelen, fietsen of werken is het tijd om uit te rusten. In deze luxe kamer lukt dat met gemak. Met zijn eigen kleur en indeling is The Orange County comfortabele en klassieke inrichting. Plof neer op het heerlijke zachte bed!


Oerprovincie Drenthe

Op deze ruime luxe kamer vind je alles voor een ontspannen verblijf. Zo zijn er twee grote eenpersoonsboxsprings. Vanaf het bed kijk je naar je favoriete programma op de flatscreen televisie. Iets leuks gemist? Maak dan gebruik van de gratis wifi en kijk het terug op je tablet of smartphone. Ben je toe aan wat drinken, dan hoef je niet ver. Op elke kamer staat namelijk een Hespresso-machine met cups in verschillende smaken. Aan het bureau stippel je alvast de wandel- of fietsroute voor de volgende dag uit.

Overnacht je bij B&B Buiten Gewoon ā€“ Gewoon Buiten, dan start je elke ochtend met een uitgebreid ontbijt. Dat bestaat voor het grootste deel uit verse streekproducten. Denk aan verschillende soorten brood, huisgemaakte jam, hartig en zoet broodbeleg en vers fruit. Je ei maken we precies hoe jij ā€˜m graag hebt. Natuurlijk is er ook koffie en thee. Liever een glas melk? Er is verse zuivel van Puur Drents. Zo begin je vol energie aan de nieuwe dag.

Ontspannen op zā€™n Drents? Boek dan nu een kamer B&B Buiten Gewoon ā€“ Gewoon Buiten!