Terug naar home

Algemene voorwaarden

AANSPRAKELIJKHEID
In geen geval draagt B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten enige verantwoordelijkheid voor de huurder in geval van persoonlijk letsel, verlies van of schade aan diens eigendom, hoe dan ook veroorzaakt. Ook in geval van diefstal van eigendom en/of geld draagt B&B/ Buiten Gewoon – Gewoon Buiten in geen geval enige verantwoordelijkheid.
ANNULERINGEN/NO SHOW
Iedere annulering dient schriftelijk, per email of persoonlijk aan de telefoon aan B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten bevestigd te worden en minimaal 48 uur van te voren. De annulering is van kracht, vanaf de datum dat B&B Buiten gewoon – Gewoon Buiten dit bericht heeft ontvangen. Zonder opgave van geldige redenen wordt de eventuele gedane betaling niet teruggestort, of zijn we genoodzaakt om de overnachtingskosten in relatie tot de gemaakte boeking toch nog in rekening te brengen. Een geldige reden is gelegen in de overmachtssfeer. Gasten via een boekingsplatform dienen zelf hun reservering ongedaan te maken! Wij kunnen dit niet doen. Bij verzuim/no show dient u de volledige factuur te betalen.
Annulering door B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten , we zullen trachten u tijdig in te lichten echter zijn wij niet aansprakelijk of kunnen er geen schadevergoedingen geclaimd worden. Uiteraard zullen wij hiervoor contact met u opnemen, per mail of per telefoon en u doorverwijzen naar collega’s in de buurt. Bij annulering door B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten door misdragingen van gasten zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.
RESERVERINGSVOORWAARDEN
a) U kunt telefonisch, schriftelijk of via Internet reserveren. Deze manieren van reserveren zijn voor u en B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten bindend en rechtsgeldig.
b) Er geldt geen minimum aantal dagen voor een boeking.
c) In geval van een optie, wordt de accommodatie 1 week voor desbetreffende huurder vrijgehouden. Bij verstrijken van de optieweek, zonder tegenbericht, is B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten gerechtigd om de accommodatie weer vrij beschikbaar te stellen.
WIJZIGING RESERVERING
Het wijzigen van een eenmaal gereserveerde periode kan alleen indien de B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten schriftelijk en/of per email de mogelijkheid van wijzigen bevestigd. Indien de wijziging niet mogelijk is omdat de B&B bezet is valt de wijziging onder de annuleringsvoorwaarden.
BETALINGSCONDITIES
Nadat de verhuurder akkoord is gegaan met de boeking ontvangt de huurder van B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten een boekingsbevestiging. De betalingswijze is als volgt: u kunt contant of per pin bij uitchecken betalen. In sommige gevallen maken wij met bedrijven de afspraak om binnen de betalingscondities van B&B Buiten Gewoon – Gewoon Buiten achteraf de factuur over te maken. Bij het niet betalen van de rekening schakelen wij altijd een incassobureau in en de kosten die hiermee gepaard gaan zullen op u worden verhaald.

VERANTWOORDELIJKHEID
De persoon die de betaling van de reserveringsbevestiging/factuur doet, is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar medereizigers en moet verzekerd zijn van het feit dat zij op de hoogte zijn van de boekingsvoorwaarden en de daaruit voortvloeiende verplichtingen. In geval de boekingsvoorwaarden niet worden nageleefd, heeft de eigenaar het recht om aan de huurder de toegang tot de accommodatie te weigeren. De volgende punten in het bijzonder zijn hierbij van belang:
A) Het aantal personen mag nooit meer bedragen dan op de reserveringsbevestiging vermeld staat.
B) Huisdieren zijn niet toegestaan.
C) Roken binnen in de B&B is niet toegestaan. Buiten op het terras hebben wij asbakken voor u staan. Boete op de overtreding roken in de B&B bedraagt € 250,00.
D) Bij vertrek dient u de B&B netjes achter te laten. Anders zijn we genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen. Als starttarief schoonmaakkosten hanteren wij minimaal EUR 12,50 per kamer.
E) Op de dag van aankomst kunt u op de maandag en dinsdag de B&B vanaf 15:00 tot 18:00 uur betrekken en in de weekenden van 15:00 tot 18:00 Indien u eerder of later wilt aankomen dient u dit aan te geven bij uw reservering en kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie uiterlijk om 11.00 uur te verlaten tenzij anders overeengekomen. Wanneer dit niet gebeurd zijn we genoodzaakt die dag nog in rekening te brengen.
SCHADE/VERNIELINGEN OF ONTBREKEN INVENTARIS OF DIEFSTAL
Tijdens uw verblijf in de B&B bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde Kamer, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. ALLE VERNIELINGEN OF SCHADES MOETEN DIRECT GEMELD WORDEN AAN DE EIGENAAR. Bij niet gemelde vernielingen of diefstal schakelen we altijd de politie in en zullen wij aangifte doen van het voorval. Bij schade/vernieling van roerende en onroerende zaken zijn wij genoodzaakt de kosten voor herstel/vervanging in rekening te brengen.
Indien na het uitchecken er inventaris ontbreekt zijn wij genoodzaakt de kosten voor aanvullen/vervangen van inventaris in rekening te brengen.
Mocht u tijdens uw verblijf uw sleutels verliezen van onze B&B of deze niet inleveren bij vertrek zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met het vervangen van de sloten. Aangezien we werken met een sleutelplan en de urgentie van het vervangen van sloten dient u rekening te houden met hoge kosten.
Bij het niet betalen of meewerken om tot een oplossing te komen schakelen wij altijd een 3e partij in en de kosten die hiermee gepaard gaan zullen op u worden verhaald.

WIJ HOPEN OP UW BEGRIP VOOR HET OPSTELLEN VAN DEZE BOEKINGSVOORWAARDEN.